Kontakt
Bouwbedrijf Oonk-Noteboom
Goorseweg 45
7475BC Markelo
Homepage:www.oonk-noteboom.nl
Telefoon:+31 (0) 547 36 14 39
Fax:

Verbouw & Aanbouw

Overweeg je een dakkapel te laten plaatsen of ben je van plan een dakraam te laten monteren? Of toch liever een serre of aanbouw? Je badkamer laten verbouwen of toch een nieuwe keuken? Bij Bouwbedrijf Oonk-Noteboom staan wij graag voor je klaar! Ons team van specialisten weet voor ieder project de gewenste resultaten te realiseren. Daarnaast adviseren wij je natuurlijk ook graag bij het maken van de juiste keuze. Samen komen we tot een mooi resultaat.

Jouw wensen, eisen en budget

Natuurlijk staan jouw wensen, eisen en budget voor de verbouwing of aanbouw voorop. Wij denken met je mee over duurzame oplossingen en materialen en geven je desgewenst het advies om tot de juiste keuze te komen. Ook op het gebied van wetten, regels en vergunningen kunnen wij je adviseren.

Planning en realisatie

Nadat we het voortraject hebben afgesloten gaan we aan de slag met het uitwerken van je plannen en ideeën naar een tekening op papier. Deze tekening kan vervolgens uitgewerkt worden in een 3D tekenprogramma, waardoor je een beeld krijgt van het eindresultaat. Op basis van de bouwtekening wordt een planning en een bouwbestek opgesteld. Met de goede, strakke en overzichtelijke planning leveren alle partijen hun aandeel en loopt alles soepel in elkaar over. De projectleider bewaakt het project van begin tot het eind. De uitvoering van het project verloopt vervolgens volledig volgens planning en binnen de afgesproken tijd kun je genieten van je aanbouw of verbouwing.

Interesse of vragen?

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of heb je vragen met betrekking tot een aanbouw of verbouwing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.