Kontakt
Bouwbedrijf Oonk-Noteboom
Goorseweg 45
7475BC Markelo
Homepage:www.oonk-noteboom.nl
Telefoon:+31 (0) 547 36 14 39
Fax:

Onderhoud & Renovatie

Alle gebouwen hebben onderhoud nodig. Wanneer er geen tijdig onderhoud wordt gepleegd, of door invloed van de weersomstandigheden, moet er na verloop van tijd gerenoveerd of gerestaureerd worden. Ook voor onderhouds-, renovatie- of restauratieprojecten staan wij voor je klaar! Ben je geïnteresseerd in een van deze diensten of wil je meer informatie of advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte bij ons op.

Renovatie

Met renoveren bedoelen we het herstellen, vernieuwen of verbeteren van een gebouw. Renovatie wordt regelmatig toegepast op oude flats of beschadigde woningen. Veelvoorkomende renovatieprojecten zijn het vervangen of verbeteren van muren, dakkapellen, keukens en badkamers. Het volledig afbreken van een complete woning om deze vervolgens opnieuw op te bouwen noemen we herbouw of vervangende nieuwbouw.

Onderhoud

Een woning moet nou eenmaal onderhouden worden. Na verloop van tijd zullen er onderdelen of elementen vervangen of aangepakt moeten worden. Een woning of gebouw waarin geleefd wordt loop namelijk door de jaren heen slijtage of schade op. Daarnaast hebben de gebruikte materialen niet het eeuwige leven. Door tijdig te onderhoud kunnen hoge kosten voor renovatie of restauratie voorkomen worden. Wij stellen graag een onderhoudsplan op met je op, waarin we alle essentiële onderdelen planmatig opnemen. Onderdelen of elementen welke planmatig onderhoud behoeven zijn onder andere: schilderwerk, hang- en sluitwerk, installaties en leidingen.

Restauratie

Met restaureren wordt een woning of gebouw naar de oude staat teruggebracht. Het gaat hierbij vaak om monumentale panden. Het is bij restauratieprojecten enorm belangrijk om rekening te houden met de originele stijl, de culturele waarde en de bouwkundige staat van het gebouw.