Kontakt
Bouwbedrijf Oonk-Noteboom
Goorseweg 45
7475BC Markelo
Homepage:www.oonk-noteboom.nl
Telefoon:+31 (0) 547 36 14 39
Fax:

Nieuwbouw

Het bouwen van een nieuwe woning doe je waarschijnlijk maar één keer in je leven. Het is een droom die uitkomt, waar je vaak al vele jaren voor gespaard hebt. Zijn er plannen voor een vrijstaande nieuwbouwwoning, twee-onder-één-kap, boerderijwoning of misschien een herenhuis? Bij Bouwbedrijf Oonk-Noteboom zetten wij je plannen en ideeën om naar werkelijkheid. We denken graag met je mee bij het creëren van een woning die perfect bij je past, waarin je heerlijk kunt wonen en ontspannen. Ook wanneer er nog geen concrete plannen zijn denken wij graag met je mee. Je kunt hierbij denken aan richtprijzen naar aanleiding van schetsen of een kostenraming ten behoeve van een haalbaarheidsstudie.

Hoogst haalbare kwaliteit

Bij het uitwerken van je plannen en ideeën én tijdens de bouw van de woning streven wij altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Hierbij verliezen wij je wensen en eisen niet uit het oog. We overleggen, maken duidelijke afspraken en werken nauw samen binnen al de verschillende disciplines om zo tot het gewenste resultaat te komen. Wanneer wij verbeterpunten zien, of elementen die wat extra aandacht nodig hebben, zullen we het zeker niet nalaten dit met jou (als opdrachtgever) te bespreken. Desgewenst voorzien wij je van advies.

Onze kracht

De kracht van Bouwbedrijf Oonk-Noteboom ligt vooral bij het actief meedenken met onze opdrachtgevers. Wanneer je vragen hebt of meer informatie over een nieuwbouwwoning wilt, staan wij graag voor je klaar. Wil je geheel vrijblijvend gebruik maken van onze kennis en ervaring tijdens een eerste gesprek? Geen probleem, neem dan vrijblijvend contact met ons op.