Kontakt
Bouwbedrijf Oonk-Noteboom
Goorseweg 45
7475BC Markelo
Homepage:www.oonk-noteboom.nl
Telefoon:+31 (0) 547 36 14 39
Fax:

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland richt zich op drie kerntaken: brancheontwikkeling, ledenservice en belangenbehartiging.

Bouwend Nederland schept randvoorwaarden voor Bouwbedrijven en Infrabedrijven zodat zij optimaal kunnen presteren. Dit doet Bouwend Nederland in haar contacten met de landelijke, provinciale en regionale overheden. Bouwend Nederland wordt inmiddels dan ook gezien als een serieuze gesprekspartner en de resultaten blijven niet uit. Ook de komende jaren zet Bouwend Nederland in op resultaatgerichte belangenbehartiging.

Door het aanbieden van programma’s, gericht op bedrijfsvoering van bouwondernemingen, stimuleert Bouwend Nederland het vernieuwen en professionaliseren van de bouwsector. De focus ligt naast bewustwording ook op het ondersteunen van leden bij het toepassen van kennis binnen het bedrijf. Thema’s die voor de komende jaren op de agenda staan zijn: cultuur & leiderschap, duurzaamheid en ketenoptimalisatie.

Natuurlijk staat Bouwend Nederland ook klaar voor haar leden. Zo biedt zij een uitgebreid pakket aan dienstverlenende activiteiten aan, in de vorm van eerste- en tweedelijns dienstverlening. Deze dienstverlening speelt zich af op alle niveaus binnen de vereniging. Dat wil zeggen: landelijk, regionaal, lokaal en specialistische vakgroepen.

Meer informatie over het de vereniging Bouwend Nederland kunt u vinden op de website van Bouwend Nederland: www.bouwendnederland.nl.