Kontakt

Afbouw

Vloeren

De vloer is één van de meest belaste onderdelen van uw woning. Het is daarom van belang niet alleen naar prijs en uitstraling te kijken, maar zeker ook naar functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid. De vloer moet goed bij uw specifieke wensen, de woning én de specifieke ruimte passen. Zo wordt bij een badkamer bijvoorbeeld al snel gedacht aan een tegelvloer omdat het materiaal niet werkt in een vochtige ruimte. Het nadeel is echter dat de voegen van een tegelvloer ondanks soppen en dweilen toch vuil worden. Een goed alternatief is bijvoorbeeld een vinyl afwerking. Vinyl is eenvoudig te reinigen, heeft een vochtwerende slijtlaag en is eenvoudig aan te brengen (zelfs over een bestaande tegelvloer heen). Bij de keuze van het soort vloerbedekking voor bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer of keuken spelen weer andere factoren een rol.

Plafonds

Bent u van plan uw keuken of woonkamer onder handen te nemen? Misschien een goed idee om dan ook het plafond in dit totaal plaatje mee te nemen. De stijl van uw plafond sluit wellicht niet meer aan bij de nieuwe stijl die u voor uw keuken of woonkamer in gedachten heeft. Qua afwerking heeft u verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor gipsplaten, een systeemplafond of stuc- of pleisterwerk. Voordat u gaat afwerken heeft u de mogelijkheid om uw lichtplan in het plafond te verwerken, evenals isolatie. Zo kunt u design en functionaliteit perfect met elkaar combineren.

Wanden

Het kiezen van de juiste afwerkvorm voor binnenmuren en wanden kan door de verschillende materialen, kleuren en stijlen een hele opgave zijn. Vaak is er wel een bepaalde sfeer gewenst, maar als er dan een keuze gemaakt moet worden uit tientallen varianten wordt het toch nog moeilijk. Zo heeft ieder materiaal zijn specifieke eigenschappen en voor- en nadelen. Behangen is nog steeds een veel gekozen oplossing, evenals sierpleister of stucwerk. In deze afwerkvormen is qua materiaal, kleur en stijl van alles mogelijk. Andere opties zijn bijvoorbeeld schilderwerk, steenstrips, tegels of houten betimmering.

Gevel

De manier waarop u de gevel van uw woning afwerkt, bepaalt in grote mate de uitstraling. Daarnaast zorgt de gevelbekleding voor bescherming tegen weersomstandigheden (denk aan sneeuw, regen, hagel en wind) en goede isolatie. Voor iedere wens is er een specifieke afwerkingsvorm verkrijgbaar. Laat in uw keuzeproces ook het stukje onderhoud meewegen, zo zijn er afwerkingsvormen die vrij zijn van onderhoud. Gevelbekleding kan worden uitgevoerd in onder andere: metselwerk, pleister, hout, natuursteen, kunststof of beton. Door het ruime aanbod in kleuren, structuren, texturen en vormen is er altijd een passende oplossing voor uw wensen.