Kontakt

Houtlook tegels

Houten vloeren hebben een warm karakter en een natuurlijke uitstraling. Tegelvloeren zijn daarentegen zeer gemakkelijk in het onderhoud. Het beste van deze twee werelden is tegenwoordig gecombineerd in een ruim aanbod aan houtlook tegels. De houtnerf op deze tegels is zo realistisch gemodelleerd dat u het bijna niet meer van een houten (parket)vloer kunt onderscheiden.

Houtlook tegels bieden naast het warme karakter en de natuurlijke uitstraling van het hout ook alle kenmerken die gepaard gaan met steengoed. Denk hierbij aan:

  • Een ideale warmtegeleiding, wat het materiaal zeer geschikt maakt voor vloerverwarming.
  • Optimale hygiëne, ideaal voor mensen met allergieën.
  • Bestendig tegen vocht en vloeistoffen.
  • Slijtvast oppervlak, waardoor er geen schade ontstaat door het verschuiven van meubels of van bijvoorbeeld hakken.
  • Een extreem lange levensduur, zelfs onder zware belasting.
  • Vorstbestendigheid, waardoor ze eventueel ook buiten te gebruiken zijn.

Deze combinatie van eigenschappen maakt de vloer niet alleen een ideale keuze voor de badkamer, maar ook voor buitenvloeren zoals op een balkon of terras. Ook zijn houtlook tegels geschikt voor gebruik in de commerciële sector. Denk hierbij aan een restaurant, bistro, boetiek of kantoor.

Laat uw fantasie gerust op hol slaan, want het assortiment aan kleuren, formaten en legpatronen (visgraat, staven, etc) is ontzettend groot en biedt u heel veel mogelijkheden. Om daadwerkelijk een realistische houtlook in uw vloer te krijgen, moet er goed opgelet worden bij de installatie van de tegels, met name bij de verbindingen.